MeetS con La Juana

Publicat el 28/12/2011 per Lia en la secció de MeetS=TrobadeS

Dins de una antiga bodega de vi del menut poble de La Salzadella ens trobem amb els tres membres de la marca La Juana.  www.lajuanashop.com 


Lajuana/unajuanaacompañada
 
Lajuana/unasjuanas

Dos dissenyadors i un publicista són els creadors d'una actualitzada versió de les típiques espardenyes dels llauradors que empleaven tant per a traballar al camp, com per a ballar a la plaça el dia de festa major. Evidentement, les espardenyes es fan a base de passar hores davant d'una antiga máquina de cosir, donant-li voltes a un fil de iata o decidint les combinacions dels estampats de les robes. Per a obtindre finalment unes espardenyes plenes de color, història i il.lusió per a repartir-les per tot arrèu.


Lajuana/muchasjuanas
 
Lajuana/unajuanadecerca

En el moment en que vam fer-los la visita al taller, ens comente La Juana que, esta volcada de plé en la nova col.lecció i que SpinmeetS ha tingut la extraòrdinaria sort de poder veure en primicia mundial, i que per supost, anem a mantindre en secret absolut fins al seu debut en públic.


Lajuana/lostresjuanos

El pasat 11 de novembre, La Juana ve rebre el primer premi del concurs organizat per la Mancomunitat Castelló Nord amb el nom de "Idees Emprenedores" pel seu projecte "Recuperant les Espardenyes". Enhorabona Álex, Juan Vicente y Natalia per un trevall ben fet.